Οικολογικές Τσάντες - Αρχική σελίδα
Οικολογικές διαφημιστικές πάνινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

Non woven Τσάντα Παραλίας για Ξενοδοχεία

Non woven Τσάντα Παραλίας για Ξενοδοχεία
Κατασκευασμένη από non woven υλικό, το οποίο όμως είναι πλαστικοποιημένο με ιδιαιτέρως παχύ φιλμ πλαστικοποίησης. Το γεγονός αυτό καθιστά την τσάντα αδιάβροχη και πολύ - πολύ ανθεκτική. Μπορεί επίσης να καθαριστεί εύκολα. Διαθέτει φερμουάρ σε ολόκληρο το μήκος της πάνω πλευράς της Έχει την δυνατότητα εκτύπωσης σε ολόκληρη την επιφάνεια της και στις 2 πλευρές (εμπρός και πίσω).

ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΑΣ!

Όπως μπορείτε να δείτε και στον τιμοκατάλογο μας παρακάτω, με ένα ιδιαιτέρως χαμηλό κόστος, μπορείτε να προσφέρετε στον πελάτη της ξενοδοχειακής σας μονάδας μια μοναδική τσάντα παραλίας, για να διευκολύνετε την καθημερινότητα του κατά την παραμονή του στην χώρα μας και εκείνος θα σας ανταμείψει όχι μόνο περιφερόμενος με την τσάντα σας μέσα στην μονάδα σας, στην πόλη, στα ψώνια, στην παραλία, στην πισίνα, αλλά το σημαντικότερο: Ταξιδεύοντας την τσάντα με την επωνυμία σας, εκατοντάδες οι χιλιάδες μίλια μακριά μαζί με τις ευχάριστες αναμνήσεις του.

Παρατηρήσεις:

ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Τσάντα Παραλίας (για Ξενοδοχεία)
ΔΙΑΣΤΑΣΗ
ΜΗΚΟΣ  Χ  ΥΨΟΣ
ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ
1 χρώμα 2 χρώματα 3 χρώματα
45x38 + 14 πιέτα 500 1,625 € - -
Οι τιμές αφορούν σε εκτύπωση και στις 2 όψεις τις τσάντας.
Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το κόστος της μακέτας καθώς επίσης και την κατασκευή των τελάρων, των ελαστικών ή των κλισέ που είναι απαραίτητα για την εκτύπωση.
Οι παραπάνω αναγραφόμενες τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ (24%), ΔΕΝ είναι δεσμευτικές και αναγράφονται ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση του επισκέπτη.

Εάν δεν βρίσκετε τον συνδυασμό διάστασης - ποσότητας που θέλετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις ή για μεγάλες αλυσίδες λιανικού εμπορίου, Super Markets κτλ, επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο της REBAGS στη διεύθυνση www.rebags.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ »»
Δείτε δείγματα από προηγούμενες δουλειές μας.
Αρχή σελίδας
Σύγχρονες, οικολογικές λύσεις
μεταφοράς προϊόντων.
Τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

Copyright© 2018
oikologikes-tsantes.gr

Χονδρική πώληση