Διαφημιστικές πάνινες τσάντες
ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ
MENU ∇ ☰

Τσάντες Non Woven πλαστικοποιημένες επαναχρησιμοποιούμενες

Τσάντες Non Woven πλαστικοποιημένες επαναχρησιμοποιούμενες
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Οι οικολογικές τσάντες αυτές είναι πιο ανθεκτικές στον χρόνο και καταλληλότερες για την μεταφορά μεγαλύτερου βάρους από τις κλασικές Non Woven χωρίς πλαστικοποίηση.

Μπορούν να είναι κατασκευασμένες με διαφορετικούς τρόπους, όπως θερμοκόλληση με υπέρηχους (ultrasonic), ραμμένες σε ραπτομηχανή με ενισχυμένες ραφές για επιπλέον αντοχή στον χρόνο και ασφάλεια κατά την μεταφορά των προϊόντων.

Είναι επίσης αδιαβροχοποιημένες λόγω της πλαστικοποίησης και σας επιτρέπουν να μεταφέρεται τα προϊόντα σας με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Θεωρείται εξαιρετική πρόταση για να επικοινωνήσετε την εταιρική σας ταυτότητα είτε χρησιμοποιώντας το λογότυπο της εταιρείας σας είτε το μήνυμα που την χαρακτηρίζει είτε κάποιο φωτογραφικό υλικό.

Η πλαστικοποίηση προσφέρει την μέγιστη ευκρίνεια και αντοχή ώστε να επικοινωνήσετε την εταιρική σας ταυτότητα με διάρκεια στον χρόνο και prestige.


Παρατηρήσεις:

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ
(ενδεικτικές)
Τσάντες NON WOVEN με πλαστικοποίηση
ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΙΜΗ
30Χ30+15 πιέτα 17.000 0,450 €
30Χ30+15 πιέτα 10.000 0,530 €
30Χ30+15 πιέτα 5.000 0,680 €
30x35+20 πιέτα 10.000 0,600 €
30x35+20 πιέτα 5.000 0,710 €
35x40+17 πιέτα 5.000 0,660 €
40x40+17 πιέτα 10.000 0,600 €
50x40+18 πιέτα 10.000 0,670 €
*ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι συγκεκριμένες τσάντες πολλαπλών χρήσεων, απαιτούν εξειδικευμένα κλισέ εκτύπωσης (photopolymer plates) για την κατασκευή και την σωστή εκτύπωση τους. Το κόστος των κλισέ αυτών, ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στις παραπάνω τιμές.

Για να μπορέσουμε να σας δώσουμε την τελική τιμή με ακρίβεια, θα πρέπει να μας αποστείλετε την μακέτα με το εικαστικό που θέλετε να εκτυπωθεί στην τσάντα.

Τα κλισέ αυτά έχουν σχετικά αυξημένο κόστος κατασκευής και παίζει σημαντικό ρόλο να γνωρίζουμε την κάλυψη επιφάνειας που θα καταλαμβάνει το εικαστικό σας, τα χρώματα του, τις πλευρές στις οποίες θα εκτυπωθεί και διάφορες άλλες τεχνικές λεπτομέρειες. Χωρίς τις παραπάνω πληροφορίες δεν μπορούμε να δώσουμε τελική τιμή με ακρίβεια. Για τον λόγο αυτό, οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές, δεν συμπεριλαμβάνουν το κόστος κατασκευής των κλισέ και είναι υπολογισμένες κατά προσέγγιση.

Επίσης, η τιμή καθορίζεται και από άλλους παράγοντες, όπως το πάχος του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί, τον τρόπο κατασκευής της τσάντας (ραμμένη, tubular, υλικό και διάσταση των χειρολαβών κλπ).
Τσάντες Non Woven πλαστικοποιημένες επαναχρησιμοποιούμενες
Οι παραπάνω αναγραφόμενες τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ (24%), ΔΕΝ είναι δεσμευτικές και αναγράφονται ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση του επισκέπτη.

Εάν δεν βρίσκετε τον συνδυασμό διάστασης - ποσότητας που θέλετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις ή για μεγάλες αλυσίδες λιανικού εμπορίου, Super Markets κτλ, επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο της REBAGS στη διεύθυνση www.rebags.gr

Δείτε όλες τις επαναχρησιμοποιούμενες πάνινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων
Υφασμάτινες πάνινες τσάντες.
Επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες πολλαπλών χρήσεων
ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ:

ΠΑΝΙΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Ο νέος, σύγχρονος και οικολογικός τρόπος διαφήμισης της επιχείρησης σας!

Σύγχρονες οικολογικές λύσεις
μεταφοράς προϊόντων
Τσάντες πολλαπλών χρήσεων

Copyright© 2019-2020
oikologikes-tsantes.gr

Επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες
Χονδρική πώληση