Οικολογικές Τσάντες - Αρχική σελίδα
Οικολογικές διαφημιστικές πάνινες τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

Τσάντες NON WOVEN πλαστικοποιημένες επαναχρησιμοποιήσιμες

Τσάντες NON WOVEN πλαστικοποιημένες επαναχρησιμοποιήσιμες
Οι οικολογικές τσάντες αυτές είναι πιο ανθεκτικές στον χρόνο και καταλληλότερες για την μεταφορά μεγαλύτερου βάρους από τις κλασικές Non Woven χωρίς πλαστικοποίηση.

Μπορούν να είναι κατασκευασμένες με διαφορετικούς τρόπους, όπως θερμοκόλληση με υπέρηχους (ultrasonic), ραμμένες σε ραπτομηχανή με ενισχυμένες ραφές για επιπλέον αντοχή στον χρόνο και ασφάλεια κατά την μεταφορά των προϊόντων.

Είναι επίσης αδιαβροχοποιημένες λόγω της πλαστικοποίησης και σας επιτρέπουν να μεταφέρεται τα προϊόντα σας με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Θεωρείται εξαιρετική πρόταση για να επικοινωνήσετε την εταιρική σας ταυτότητα είτε χρησιμοποιώντας το λογότυπο της εταιρείας σας είτε το μήνυμα που την χαρακτηρίζει είτε κάποιο φωτογραφικό υλικό.

Η πλαστικοποίηση προσφέρει την μέγιστη ευκρίνεια και αντοχή ώστε να επικοινωνήσετε την εταιρική σας ταυτότητα με διάρκεια στον χρόνο και prestige.


Παρατηρήσεις:

ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Τσάντες NON WOVEN με πλαστικοποίηση – Ενδεικτικές τιμές*
ΔΙΑΣΤΑΣΗ
ΜΗΚΟΣ  Χ  ΥΨΟΣ
ΤΕΜΑΧΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ
1 χρώμα 2 χρώματα 3 χρώματα
30Χ30+15 πιέτα 17.000 0,450 € - -
30Χ30+15 πιέτα 10.000 0,530 € - -
30Χ30+15 πιέτα 5.000 0,680 € - -
30x35+20 πιέτα 10.000 0,600 € - -
30x35+20 πιέτα 5.000 0,710 € - -
35x40+17 πιέτα 5.000 0,660 € - -
40x40+17 πιέτα 10.000 0,600 € - -
50x40+18 πιέτα 10.000 0,670 € - -
*ΠΡΟΣΟΧΗ:
Οι συγκεκριμένες τσάντες πολλαπλών χρήσεων, απαιτούν εξειδικευμένα κλισέ εκτύπωσης (photopolymer plates) για την κατασκευή και την σωστή εκτύπωση τους. Το κόστος των κλισέ αυτών, ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στις παραπάνω τιμές.

Για να μπορέσουμε να σας δώσουμε την τελική τιμή με ακρίβεια, θα πρέπει να μας αποστείλετε την μακέτα με το εικαστικό που θέλετε να εκτυπωθεί στην τσάντα.

Τα κλισέ αυτά έχουν σχετικά αυξημένο κόστος κατασκευής και παίζει σημαντικό ρόλο να γνωρίζουμε την κάλυψη επιφάνειας που θα καταλαμβάνει το εικαστικό σας, τα χρώματα του, τις πλευρές στις οποίες θα εκτυπωθεί και διάφορες άλλες τεχνικές λεπτομέρειες. Χωρίς τις παραπάνω πληροφορίες δεν μπορούμε να δώσουμε τελική τιμή με ακρίβεια. Για τον λόγο αυτό, οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές, δεν συμπεριλαμβάνουν το κόστος κατασκευής των κλισέ και είναι υπολογισμένες κατά προσέγγιση.

Επίσης, η τιμή καθορίζεται και από άλλους παράγοντες, όπως το πάχος του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί, τον τρόπο κατασκευής της τσάντας (ραμμένη, tubular, υλικό και διάσταση των χειρολαβών κλπ).
Οι παραπάνω αναγραφόμενες τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ (24%), ΔΕΝ είναι δεσμευτικές και αναγράφονται ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση του επισκέπτη.

Εάν δεν βρίσκετε τον συνδυασμό διάστασης - ποσότητας που θέλετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Για μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις ή για μεγάλες αλυσίδες λιανικού εμπορίου, Super Markets κτλ, επισκεφτείτε τον δικτυακό τόπο της REBAGS στη διεύθυνση www.rebags.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ »»
Δείτε δείγματα από προηγούμενες δουλειές μας.
Αρχή σελίδας
Σύγχρονες, οικολογικές λύσεις
μεταφοράς προϊόντων.
Τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

Copyright© 2018
oikologikes-tsantes.gr

Χονδρική πώληση