Διαφημιστικές τσάντες
Διαφημιστικές τσάντες.
MENU ∇ ☰

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Διαφημιστικές τσάντες
Ακολουθούν παρακάτω μερικές συχνές ερωτήσεις ή απορίες, για τις οποίες ρωτούν τακτικά οι πελάτες μας σχετικά με τις Διαφημιστικές Τσάντες. Έχουμε προσπαθήσει να τις απαντήσουμε με το πλέον κατανοητό και εύκολο τρόπο.

Βέβαια, εννοείται ότι εάν έχετε κάποιες περαιτέρω απορίες για τις οποίες δεν βρήκατε την απάντηση στην παρούσα σελίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε άμεσα την βοήθεια ή τις διευκρινήσεις που χρειάζεστε.

   
ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΑΝΤΩΝ "WOVEN" & "NON-WOVEN"? - ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?
Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων είναι κατασκευασμένες από δύο τύπους υλικών:

 • WOVEN PP
 • NON-WOVEN PP

Αμφότερα τα παραπάνω υλικά είναι συνθετικά (PP=Polypropylene). Η σημαντική τους διαφορά είναι ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζονται.

WOVEN PP: Όπως το λέει και η ονομασία του (woven = υφασμένο, πλεγμένο), το συνθετικό αυτό ύφασμα κατασκευάζεται με την (σταυρωτή) πλέξη / ύφανση των ινών του. Το χαρακτηριστικό αυτό, δίνει στο συνθετικό ύφασμα τεράστιες αντοχές, με αποτέλεσμα η τσάντα να έχει πολύ μεγάλη αντοχή μεταφοράς φορτίου, που (ανάλογα με το πάχος του υλικού) μπορεί να φτάσει έως και τα 25 κιλά! Επίσης, το WOVEN PP υλικό διαθέτει πάντα πλαστικοποίηση στην εξωτερική του πλευρά.

NON-WOVEN PP: Το συνθετικό αυτό ύφασμα (non-woven = μη υφασμένο), κατασκευάζεται με την διαδικασία σύνδεσης μεταξύ τους, φύλλων ή ιστών πολυπροπυλενίου, με μηχανική, θερμική ή χημική σύμπλεξη και όχι με την μέθοδο της πλέξης, έχοντας έτσι υποδεέστερη αντοχή στη χρήση και μικρότερη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου σε σχέση με το WOVEN PP. Οι τσάντες αυτές διατίθενται ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ εξωτερική πλαστικοποίηση.

Συμπερασματικά: Εάν το σημαντικότερο για εσάς κριτήριο είναι η μεγάλη αντοχή στην χρήση και η δυνατότητα μεταφοράς μεγάλου βάρους, τότε η καταλληλότερη επιλογή είναι οι τσάντες πολλαπλών χρήσεων από WOVEN PP. Σε διαφορετική περίπτωση που οι διαφημιστικές σας τσάντες έχουν ως κύριο σκοπό την προβολή της επιχείρησης σας (και όχι τόσο την μεγάλη αντοχή στην χρήση και το μεγάλο βάρος μεταφοράς), τότε και οι NON-WOVEN τσάντες είναι ιδιαίτερα αξιόλογη επιλογή.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ" ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ?
Οι διαφημιστικές τσάντες με πλαστικοποίηση (laminated bags), διαθέτουν ένα extra συνθετικό υλικό (λεπτό στρώμα film), το οποίο είναι πρεσαρισμένο (κολλημένο) επάνω στο nonwoven ύφασμα. Το διπλό αυτό στρώμα (δηλαδή το nonwoven υλικό μαζί με το διάφανο film) μετατρέπεται σε ένα ενιαίο σώμα και μετά γίνεται τσάντα.

Οι τσάντες με πλαστικοποίηση, έχουν τρία πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις απλές (χωρίς πλαστικοποίηση):

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ: Το ειδικό αυτό λεπτό φιλμ με το οποίο είναι πλαστικοποιημένες, είναι ειδικά σχεδιασμένο για ανεξίτηλες εκτυπώσεις σε πολύ υψηλή ανάλυση και ακρίβεια. Η εκτύπωση μπορεί να καλύψει μέχρι και το 100% όλων των πλευρών της τσάντας με πλήρη τετραχρωμία της κλίμακας CMYK, δίνοντας στην τσάντα κορυφαία αισθητική και μετατρέποντας την σε έργο τέχνης.

ΑΝΤΟΧΗ ΦΟΡΤΙΩΝ: Μετά την πλαστικοποίηση, οι τσάντες αυτές αποκτούν μια ιδιαίτερα ανθεκτική και με μεγάλο πάχος επιφάνεια, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην τσάντα να μεταφέρει με ασφάλεια, αρκετά μεγαλύτερο βάρος σε σχέση μια τσάντα χωρίς πλαστικοποίηση.

ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ: Η επίστρωση του υλικού με το ειδικό φιλμ της πλαστικοποίησης, την καθιστά ουσιαστικά αδιάβροχη, μιας και κλείνει όλους τους πόρους του nonwoven υλικού.

Τα μοναδικά «αρνητικά» που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε για τις πλαστικοποιημένες τσάντες, είναι ότι Α) Απαιτούν μεγαλύτερη ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και Β) έχουν υψηλότερο κόστος κατασκευής.

Τα παραπάνω ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για τις NON-WOVEN τσάντες, γιατί οι WOVEN τσάντες διαθέτουν έτσι κι αλλιώς πλαστικοποίηση.

"ΡΑΜΜΕΝΕΣ" Ή "ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ" ΤΣΑΝΤΕΣ? ΠΟΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?
Οι Non-Woven τσάντες, μπορούν να κατασκευαστούν με δύο διαφορετικούς τρόπους.

 • ΡΑΜΜΕΝΕΣ
 • ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ
 • ΡΑΜΜΕΝΕΣ: Τα κομμάτια του υφάσματος καθώς και τα χερούλια, είναι ραμμένα μεταξύ τους, με κανονικά γαζιά ραπτομηχανής.

  ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ: Τα κομμάτια του υφάσματος καθώς και τα χερούλια, είναι κολλημένα μεταξύ τους. Οι κόλληση αυτή γίνεται με ειδικό μηχάνημα, το οποίο πρεσάρει δύο κομμάτια υφάσματος μεταξύ τους με την χρήση υπερήχων (ultra-sonic). Οι υπέρηχοι αυτοί δημιουργούν ένα είδος τοπικής θερμότητας στο σημείο της ένωσης, με αποτέλεσμα να κολλιούνται μεταξύ τους τα δύο αυτά σημεία του υφάσματος.

  Για απλές και μικρού μεγέθους διαφημιστικές τσάντες, η επιλογή της θερμοκόλλησης είναι προτιμότερη και οικονομικότερη. Όταν όμως η τσάντα προορίζεται για την μεταφορά φορτίου (όπως για παράδειγμα για ψώνια από το Super Market), τότε θα πρέπει να επιλέξετε ραμμένη τσάντα.

  Οι ενώσεις που διαθέτουν οι ραμμένες τσάντες, είναι σαφώς ανθεκτικότερες σε σχέση με την θερμοκόλληση, μιας και γίνονται με ανθεκτικές ραφές ραπτομηχανής, με αποτέλεσμα να αποκτά η τσάντα πολύ ανθεκτικότερη δομική κατασκευή, άρα και μεγαλύτερες αντοχές στην μεταφορά φορτίου και στην σκληρή χρήση.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ:
  Σε κάθε κατηγορία τσαντών που παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες μας, υπάρχουν αναγραφόμενες τιμές. Οι τιμές αυτές ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτικές.

  Είναι καθαρά ενδεικτικές τιμές και έχουν σαν μοναδικό σκοπό, την ενημέρωση και την βοήθεια προς τον επισκέπτη του site, ώστε να έχει μια καλύτερη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνονται οι τιμές, σε σχέση με τα διαφορετικά υλικά, τις ποσότητες, των αριθμό των χρωμάτων εκτύπωσης κλπ.

  Να σημειωθεί επίσης, ότι στις αναγραφόμενες τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Οι παράγοντες οι οποίοι καθορίζουν το ακριβές κόστος μια τσάντας πολλαπλών χρήσεων είναι οι παρακάτω:

  • Ο τύπος του υλικού
  • Το πάχος του υλικού
  • Η ποσότητα
  • Ο τρόπος κατασκευής
  • Ο τρόπος εκτύπωσης
  • Ο αριθμός των χρωμάτων εκτύπωσης, καθώς και η μορφή του εικαστικού

  Για να είμαστε λοιπόν σε θέση να κοστολογήσουμε με ακρίβεια και να σας αποστείλουμε την ολοκληρωμένη οικονομική μας προσφορά, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για όλους τους παραπάνω παράγοντες, καθώς επίσης και να μας αποστείλετε το προς εκτύπωση εικαστικό σας.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΦΑΠΑΞ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ "cliché" ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ?
  ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ:
  Για την εκτύπωση επάνω σε διαφημιστικές τσάντες οι οποίες δεν διαθέτουν πλαστικοποίηση, ΔΕΝ υπάρχει κανένα απολύτως extra κόστος κατασκευής cliché, ανεξάρτητα με το είδος της εκτύπωσης (πχ: μεταξοτυπία, φλεξογραφική εκτύπωση).

  Δηλαδή για όλες τις διαφημιστικές τσάντες (χωρίς πλαστικοποίηση), όπως οι τσάντες Non-Woven, οι πάνινες (βαμβακερές) τσάντες, καθώς και οι αναδιπλούμενες πολυεστερικές τσάντες τσέπης, δεν υπάρχει κάποιο άλλο extra κόστος κατασκευής cliché, με το οποίο θα επιβαρυνθεί ο πελάτης.

  Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν το κόστος της εκτύπωσης, χωρίς κάποια άλλη επιβάρυνση.

  ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ:
  Η εκτύπωσης επάνω στην πλαστικοποιημένη τσάντα πολλαπλών χρήσεων, λόγω της κορυφαίας ποιότητας και της υψηλής ευκρίνειας εκτύπωσης που διαθέτει, έχει και κάποιες ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές.

  Η εκτύπωση αυτού του τύπου τσαντών, γίνεται με την μέθοδο OFFSET. Για την μέθοδο αυτή, κατασκευάζονται κάποιοι ειδικοί κύλινδροι εκτύπωσης, μέσω των οποίων γίνεται η εκτύπωση του εικαστικού επάνω στην πλαστικοποιημένη επιφάνεια της τσάντας.

  Το κόστος για την κατασκευή αυτών των κυλίνδρων εκτύπωσης, ανέρχεται περίπου στο ποσό των 200ων EUR ανά PANTONE χρώμα. Δηλαδή για παράδειγμα, αν το εικαστικό σας αποτελείται από 3 χρώματα, το extra κόστος που θα πρέπει να καταβάλετε, είναι 3Χ200 EUR = 600 EUR.

  Από τη στιγμή που θα κατασκευαστούν οι κύλινδροι αυτοί, θα ανήκουν πλέον σε εσάς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν θα εκτυπώσετε / παραγγείλετε ξανά τσάντες (με την ίδια ακριβώς εκτύπωση), δεν θα πληρώσετε ξανά για τους κυλίνδρους αυτούς, αφού πλέον θα προϋπάρχουν και θα είναι δικοί σας.

  Να τονίσουμε εδώ, ότι η διάρκεια ζωής των κυλίνδρων είναι ιδιαίτερα μεγάλη, μιας και μπορούν να εκτυπώσουν σχεδόν 1.000.000 τσάντες μέχρι να χρειαστούν αντικατάσταση.

  ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ?
  Η εταιρεία μας δεν διαθέτει έτοιμες τσάντες. Δεν έχουμε δηλαδή έτοιμες τσάντες (σε τυποποιημένες διαστάσεις), πάνω στις οποίες εκτυπώνουμε.

  Οι τσάντες μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας!

  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μην υπάρχει κανένας περιορισμός τυποποιημένων διαστάσεων, μιας και οι τσάντες μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση και σχήμα ζητηθεί από τον πελάτη.

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ?
  Στο ερώτημα αυτό δεν μπορούμε να απαντήσουμε με απόλυτη ακρίβεια, μιας και ο απαραίτητος χρόνος κατασκευής και παράδοσης, είναι πολυπαραγοντικός.

  Συνεργαζόμαστε με πάνω από 16 εξειδικευμένα εργοστάσια κατασκευής τσαντών πολλαπλών χρήσεων ανά τον κόσμο, επιλέγοντας το κατάλληλο από αυτά ανά περίπτωση και σε συνδυασμό με τον τύπο, τις απαιτήσεις και την ποσότητα των τσαντών.

  Ενδεικτικά και σε γενικές γραμμές, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε σαν παράδειγμα, ότι ο χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας τσαντών χωρίς πλαστικοποίηση (πχ: Non-Woven ή πάνινες τσάντες), θα κυμανθεί μεταξύ 20 και 30 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

  Σε περιπτώσεις όμως που αφορούν μεγάλες ποσότητες, ή αφορούν πλαστικοποιημένες τσάντες, τότε (για να επιτευχθεί το χαμηλότερο δυνατό κόστος, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής) οι τσάντες θα πρέπει να κατασκευαστούν σε εργοστάσια που βρίσκονται σε Ασιατικές χώρες (Κίνα, Βιετνάμ κλπ).

  Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι εκτός από τον απαραίτητο χρόνο παραγωγής που απαιτείται, θα χρειαστούν τουλάχιστο άλλες 30-35 ημέρες που διαρκεί η θαλάσσια μεταφορά τους μέχρι την Ελλάδα. Σε αυτές δηλαδή τις περιπτώσεις, ο συνολικός χρόνος παράδοσης των τσαντών μπορεί να φτάσει ή και να υπερβεί τις 75 ημέρες…

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ EXTRA ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ?
  ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:
  Εάν η διεύθυνση που θα γίνει η παράδοση της παραγγελίας σας βρίσκεται εντός νομού Αττικής, τότε η μεταφορά και η παράδοση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ με δικά μας μεταφορικά μέσα, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση του πελάτη.

  ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ:
  Αναλαμβάνουμε (χωρίς κάποιο extra κόστος) να μεταφέρουμε και να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο) μας ζητηθεί (εντός Αττικής).

  Το κόστος της μεταφοράς (από την μεταφορική εταιρεία, μέχρι και την έδρα του πελάτη), θα πρέπει να καλυφθεί από τον ίδιο τον πελάτη, καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο απευθείας στην μεταφορική εταιρεία όταν θα του παραδώσει τα εμπορεύματα στην έδρα του.

  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ "ΛΙΑΝΙΚΕΣ" ΠΩΛΗΣΕΙΣ?
  Είμαι ιδιώτης! Υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτώ από εσάς τσάντες πολλαπλών χρήσεων σε μικρές ποσότητες (λιανική πώληση), για προσωπική μου χρήση?

  Δυστυχώς ΟΧΙ!

  Η εταρεία μας, εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στην ΧΟΝΔΡΙΚΗ διάθεση και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει λιανικές πωλήσεις.

  Η δραστηριότητα μας περιορίζεται μόνο στον χονδρικό εμπόριο, στην διάθεση και την προμήθεια τσαντών πολλαπλών χρήσεων σε μαζικές ποσότητες, σε μεγάλα καταστήματα, υπεραγορές, Super Markets και επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου.

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ?
  • Μετά την οριστικοποίηση και επιβεβαίωση της παραγγελίας, θα πρέπει να καταβληθεί από τον πελάτη μια προκαταβολή ίση με το 30% (ή 50% σε κάποιες περιπτώσεις), της καθαρής (προ ΦΠΑ) αξίας, ώστε να ενεργοποιηθεί η παραγγελία.

  • Η οριστική εξόφληση του εναπομείναντος υπολοίπου, θα πρέπει να γίνει κατά της ημέρα παράδοσης των εμπορευμάτων στον χώρο που θα μας υποδείξετε, ή πριν την φόρτωση σε μεταφορική εταιρεία (για εκτός Αττικής).

  • Τα ποσά της προκαταβολής και της εξόφλησης, θα πρέπει να κατατεθούν στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας:
   ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
   IBAN » GR4402603860000350200415221
   ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: “REBAGS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ”

  • Μεταχρονολογημένες επιταγές ή γραμμάτια, δεν είναι αποδεκτά.
  ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΜΑΚΕΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ?
  Η εταιρεία μας διαθέτει δικό της γραφιστικό / σχεδιαστικό τμήμα!

  Σε συνεννόηση και συνεργασία μαζί σας, είμαστε πάντα σε θέση να κατασκευάσουμε για εσάς την μακέτα του εικαστικού που θα εκτυπωθεί σε κάθε πλευρά της τσάντας σας, ή να τροποποιήσει κάποια ήδη υπάρχουσα μακέτα που διαθέτετε.

  Οι απαραίτητες μακέτες θα κατασκευαστούν ΔΩΡΕΑΝ από εμάς, θα σας αποσταλούν προς έγκριση και συμφωνία σας και μετά θα προχωρήσουμε στην εκτύπωση των τσαντών σας.

  ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΑΝΤΩΝ "WOVEN" & "NON-WOVEN"? - ΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?
  Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, οι τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων είναι κατασκευασμένες από δύο τύπους υλικών:

  • WOVEN PP
  • NON-WOVEN PP

  Αμφότερα τα παραπάνω υλικά είναι συνθετικά (PP=Polypropylene). Η σημαντική τους διαφορά είναι ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζονται.

  WOVEN PP: Όπως το λέει και η ονομασία του (woven = υφασμένο, πλεγμένο), το συνθετικό αυτό ύφασμα κατασκευάζεται με την (σταυρωτή) πλέξη / ύφανση των ινών του. Το χαρακτηριστικό αυτό, δίνει στο συνθετικό ύφασμα τεράστιες αντοχές, με αποτέλεσμα η τσάντα να έχει πολύ μεγάλη αντοχή μεταφοράς φορτίου, που (ανάλογα με το πάχος του υλικού) μπορεί να φτάσει έως και τα 25 κιλά! Επίσης, το WOVEN PP υλικό διαθέτει πάντα πλαστικοποίηση στην εξωτερική του πλευρά.

  NON-WOVEN PP: Το συνθετικό αυτό ύφασμα (non-woven = μη υφασμένο), κατασκευάζεται με την διαδικασία σύνδεσης μεταξύ τους, φύλλων ή ιστών πολυπροπυλενίου, με μηχανική, θερμική ή χημική σύμπλεξη και όχι με την μέθοδο της πλέξης, έχοντας έτσι υποδεέστερη αντοχή στη χρήση και μικρότερη δυνατότητα μεταφοράς φορτίου σε σχέση με το WOVEN PP. Οι τσάντες αυτές διατίθενται ΜΕ ή ΧΩΡΙΣ εξωτερική πλαστικοποίηση.

  Συμπερασματικά: Εάν το σημαντικότερο για εσάς κριτήριο είναι η μεγάλη αντοχή στην χρήση και η δυνατότητα μεταφοράς μεγάλου βάρους, τότε η καταλληλότερη επιλογή είναι οι τσάντες πολλαπλών χρήσεων από WOVEN PP. Σε διαφορετική περίπτωση που οι διαφημιστικές σας τσάντες έχουν ως κύριο σκοπό την προβολή της επιχείρησης σας (και όχι τόσο την μεγάλη αντοχή στην χρήση και το μεγάλο βάρος μεταφοράς), τότε και οι NON-WOVEN τσάντες είναι ιδιαίτερα αξιόλογη επιλογή.

  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ" ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ?
  Οι διαφημιστικές τσάντες με πλαστικοποίηση (laminated bags), διαθέτουν ένα extra συνθετικό υλικό (λεπτό στρώμα film), το οποίο είναι πρεσαρισμένο (κολλημένο) επάνω στο nonwoven ύφασμα. Το διπλό αυτό στρώμα (δηλαδή το nonwoven υλικό μαζί με το διάφανο film) μετατρέπεται σε ένα ενιαίο σώμα και μετά γίνεται τσάντα.

  Οι τσάντες με πλαστικοποίηση, έχουν τρία πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις απλές (χωρίς πλαστικοποίηση):

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ: Το ειδικό αυτό λεπτό φιλμ με το οποίο είναι πλαστικοποιημένες, είναι ειδικά σχεδιασμένο για ανεξίτηλες εκτυπώσεις σε πολύ υψηλή ανάλυση και ακρίβεια. Η εκτύπωση μπορεί να καλύψει μέχρι και το 100% όλων των πλευρών της τσάντας με πλήρη τετραχρωμία της κλίμακας CMYK, δίνοντας στην τσάντα κορυφαία αισθητική και μετατρέποντας την σε έργο τέχνης.

  ΑΝΤΟΧΗ ΦΟΡΤΙΩΝ: Μετά την πλαστικοποίηση, οι τσάντες αυτές αποκτούν μια ιδιαίτερα ανθεκτική και με μεγάλο πάχος επιφάνεια, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στην τσάντα να μεταφέρει με ασφάλεια, αρκετά μεγαλύτερο βάρος σε σχέση μια τσάντα χωρίς πλαστικοποίηση.

  ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ: Η επίστρωση του υλικού με το ειδικό φιλμ της πλαστικοποίησης, την καθιστά ουσιαστικά αδιάβροχη, μιας και κλείνει όλους τους πόρους του nonwoven υλικού.

  Τα μοναδικά «αρνητικά» που θα μπορούσαμε να αναφέρουμε για τις πλαστικοποιημένες τσάντες, είναι ότι Α) Απαιτούν μεγαλύτερη ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας και Β) έχουν υψηλότερο κόστος κατασκευής.

  Τα παραπάνω ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για τις NON-WOVEN τσάντες, γιατί οι WOVEN τσάντες διαθέτουν έτσι κι αλλιώς πλαστικοποίηση.

  "ΡΑΜΜΕΝΕΣ" Ή "ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ" ΤΣΑΝΤΕΣ? ΠΟΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?
  Οι Non-Woven τσάντες, μπορούν να κατασκευαστούν με δύο διαφορετικούς τρόπους.

 • ΡΑΜΜΕΝΕΣ
 • ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ
 • ΡΑΜΜΕΝΕΣ: Τα κομμάτια του υφάσματος καθώς και τα χερούλια, είναι ραμμένα μεταξύ τους, με κανονικά γαζιά ραπτομηχανής.

  ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ: Τα κομμάτια του υφάσματος καθώς και τα χερούλια, είναι κολλημένα μεταξύ τους. Οι κόλληση αυτή γίνεται με ειδικό μηχάνημα, το οποίο πρεσάρει δύο κομμάτια υφάσματος μεταξύ τους με την χρήση υπερήχων (ultra-sonic). Οι υπέρηχοι αυτοί δημιουργούν ένα είδος τοπικής θερμότητας στο σημείο της ένωσης, με αποτέλεσμα να κολλιούνται μεταξύ τους τα δύο αυτά σημεία του υφάσματος.

  Για απλές και μικρού μεγέθους διαφημιστικές τσάντες, η επιλογή της θερμοκόλλησης είναι προτιμότερη και οικονομικότερη. Όταν όμως η τσάντα προορίζεται για την μεταφορά φορτίου (όπως για παράδειγμα για ψώνια από το Super Market), τότε θα πρέπει να επιλέξετε ραμμένη τσάντα.

  Οι ενώσεις που διαθέτουν οι ραμμένες τσάντες, είναι σαφώς ανθεκτικότερες σε σχέση με την θερμοκόλληση, μιας και γίνονται με ανθεκτικές ραφές ραπτομηχανής, με αποτέλεσμα να αποκτά η τσάντα πολύ ανθεκτικότερη δομική κατασκευή, άρα και μεγαλύτερες αντοχές στην μεταφορά φορτίου και στην σκληρή χρήση.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ:
  Σε κάθε κατηγορία τσαντών που παρουσιάζονται στις ιστοσελίδες μας, υπάρχουν αναγραφόμενες τιμές. Οι τιμές αυτές ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτικές.

  Είναι καθαρά ενδεικτικές τιμές και έχουν σαν μοναδικό σκοπό, την ενημέρωση και την βοήθεια προς τον επισκέπτη του site, ώστε να έχει μια καλύτερη εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνονται οι τιμές, σε σχέση με τα διαφορετικά υλικά, τις ποσότητες, των αριθμό των χρωμάτων εκτύπωσης κλπ.

  Να σημειωθεί επίσης, ότι στις αναγραφόμενες τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

  Οι παράγοντες οι οποίοι καθορίζουν το ακριβές κόστος μια τσάντας πολλαπλών χρήσεων είναι οι παρακάτω:

  • Ο τύπος του υλικού
  • Το πάχος του υλικού
  • Η ποσότητα
  • Ο τρόπος κατασκευής
  • Ο τρόπος εκτύπωσης
  • Ο αριθμός των χρωμάτων εκτύπωσης, καθώς και η μορφή του εικαστικού

  Για να είμαστε λοιπόν σε θέση να κοστολογήσουμε με ακρίβεια και να σας αποστείλουμε την ολοκληρωμένη οικονομική μας προσφορά, θα πρέπει να μας ενημερώσετε για όλους τους παραπάνω παράγοντες, καθώς επίσης και να μας αποστείλετε το προς εκτύπωση εικαστικό σας.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΦΑΠΑΞ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ "cliché" ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ?
  ΤΣΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ:
  Για την εκτύπωση επάνω σε διαφημιστικές τσάντες οι οποίες δεν διαθέτουν πλαστικοποίηση, ΔΕΝ υπάρχει κανένα απολύτως extra κόστος κατασκευής cliché, ανεξάρτητα με το είδος της εκτύπωσης (πχ: μεταξοτυπία, φλεξογραφική εκτύπωση).

  Δηλαδή για όλες τις διαφημιστικές τσάντες (χωρίς πλαστικοποίηση), όπως οι τσάντες Non-Woven, οι πάνινες (βαμβακερές) τσάντες, καθώς και οι αναδιπλούμενες πολυεστερικές τσάντες τσέπης, δεν υπάρχει κάποιο άλλο extra κόστος κατασκευής cliché, με το οποίο θα επιβαρυνθεί ο πελάτης.

  Οι αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνουν το κόστος της εκτύπωσης, χωρίς κάποια άλλη επιβάρυνση.

  ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ:
  Η εκτύπωσης επάνω στην πλαστικοποιημένη τσάντα πολλαπλών χρήσεων, λόγω της κορυφαίας ποιότητας και της υψηλής ευκρίνειας εκτύπωσης που διαθέτει, έχει και κάποιες ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές.

  Η εκτύπωση αυτού του τύπου τσαντών, γίνεται με την μέθοδο OFFSET. Για την μέθοδο αυτή, κατασκευάζονται κάποιοι ειδικοί κύλινδροι εκτύπωσης, μέσω των οποίων γίνεται η εκτύπωση του εικαστικού επάνω στην πλαστικοποιημένη επιφάνεια της τσάντας.

  Το κόστος για την κατασκευή αυτών των κυλίνδρων εκτύπωσης, ανέρχεται περίπου στο ποσό των 200ων EUR ανά PANTONE χρώμα. Δηλαδή για παράδειγμα, αν το εικαστικό σας αποτελείται από 3 χρώματα, το extra κόστος που θα πρέπει να καταβάλετε, είναι 3Χ200 EUR = 600 EUR.

  Από τη στιγμή που θα κατασκευαστούν οι κύλινδροι αυτοί, θα ανήκουν πλέον σε εσάς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όταν θα εκτυπώσετε / παραγγείλετε ξανά τσάντες (με την ίδια ακριβώς εκτύπωση), δεν θα πληρώσετε ξανά για τους κυλίνδρους αυτούς, αφού πλέον θα προϋπάρχουν και θα είναι δικοί σας.

  Να τονίσουμε εδώ, ότι η διάρκεια ζωής των κυλίνδρων είναι ιδιαίτερα μεγάλη, μιας και μπορούν να εκτυπώσουν σχεδόν 1.000.000 τσάντες μέχρι να χρειαστούν αντικατάσταση.

  ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ?
  Η εταιρεία μας δεν διαθέτει έτοιμες τσάντες. Δεν έχουμε δηλαδή έτοιμες τσάντες (σε τυποποιημένες διαστάσεις), πάνω στις οποίες εκτυπώνουμε.

  Οι τσάντες μας κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας!

  Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μην υπάρχει κανένας περιορισμός τυποποιημένων διαστάσεων, μιας και οι τσάντες μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση και σχήμα ζητηθεί από τον πελάτη.

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ?
  Στο ερώτημα αυτό δεν μπορούμε να απαντήσουμε με απόλυτη ακρίβεια, μιας και ο απαραίτητος χρόνος κατασκευής και παράδοσης, είναι πολυπαραγοντικός.

  Συνεργαζόμαστε με πάνω από 16 εξειδικευμένα εργοστάσια κατασκευής τσαντών πολλαπλών χρήσεων ανά τον κόσμο, επιλέγοντας το κατάλληλο από αυτά ανά περίπτωση και σε συνδυασμό με τον τύπο, τις απαιτήσεις και την ποσότητα των τσαντών.

  Ενδεικτικά και σε γενικές γραμμές, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε σαν παράδειγμα, ότι ο χρόνος παράδοσης μιας παραγγελίας τσαντών χωρίς πλαστικοποίηση (πχ: Non-Woven ή πάνινες τσάντες), θα κυμανθεί μεταξύ 20 και 30 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

  Σε περιπτώσεις όμως που αφορούν μεγάλες ποσότητες, ή αφορούν πλαστικοποιημένες τσάντες, τότε (για να επιτευχθεί το χαμηλότερο δυνατό κόστος, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής) οι τσάντες θα πρέπει να κατασκευαστούν σε εργοστάσια που βρίσκονται σε Ασιατικές χώρες (Κίνα, Βιετνάμ κλπ).

  Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι εκτός από τον απαραίτητο χρόνο παραγωγής που απαιτείται, θα χρειαστούν τουλάχιστο άλλες 30-35 ημέρες που διαρκεί η θαλάσσια μεταφορά τους μέχρι την Ελλάδα. Σε αυτές δηλαδή τις περιπτώσεις, ο συνολικός χρόνος παράδοσης των τσαντών μπορεί να φτάσει ή και να υπερβεί τις 75 ημέρες…

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ EXTRA ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ?
  ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:
  Εάν η διεύθυνση που θα γίνει η παράδοση της παραγγελίας σας βρίσκεται εντός νομού Αττικής, τότε η μεταφορά και η παράδοση γίνεται ΔΩΡΕΑΝ με δικά μας μεταφορικά μέσα, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση του πελάτη.

  ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ:
  Αναλαμβάνουμε (χωρίς κάποιο extra κόστος) να μεταφέρουμε και να παραδώσουμε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο) μας ζητηθεί (εντός Αττικής).

  Το κόστος της μεταφοράς (από την μεταφορική εταιρεία, μέχρι και την έδρα του πελάτη), θα πρέπει να καλυφθεί από τον ίδιο τον πελάτη, καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο απευθείας στην μεταφορική εταιρεία όταν θα του παραδώσει τα εμπορεύματα στην έδρα του.

  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ "ΛΙΑΝΙΚΕΣ" ΠΩΛΗΣΕΙΣ?
  Είμαι ιδιώτης! Υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτώ από εσάς τσάντες πολλαπλών χρήσεων σε μικρές ποσότητες (λιανική πώληση), για προσωπική μου χρήση?

  Δυστυχώς ΟΧΙ!

  Η εταρεία μας, εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στην ΧΟΝΔΡΙΚΗ διάθεση και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει λιανικές πωλήσεις.

  Η δραστηριότητα μας περιορίζεται μόνο στον χονδρικό εμπόριο, στην διάθεση και την προμήθεια τσαντών πολλαπλών χρήσεων σε μαζικές ποσότητες, σε μεγάλα καταστήματα, υπεραγορές, Super Markets και επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου.

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ?
  • Μετά την οριστικοποίηση και επιβεβαίωση της παραγγελίας, θα πρέπει να καταβληθεί από τον πελάτη μια προκαταβολή ίση με το 30% (ή 50% σε κάποιες περιπτώσεις), της καθαρής (προ ΦΠΑ) αξίας, ώστε να ενεργοποιηθεί η παραγγελία.

  • Η οριστική εξόφληση του εναπομείναντος υπολοίπου, θα πρέπει να γίνει κατά της ημέρα παράδοσης των εμπορευμάτων στον χώρο που θα μας υποδείξετε, ή πριν την φόρτωση σε μεταφορική εταιρεία (για εκτός Αττικής).

  • Τα ποσά της προκαταβολής και της εξόφλησης, θα πρέπει να κατατεθούν στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας:
   ΤΡΑΠΕΖΑ: EUROBANK
   IBAN » GR4402603860000350200415221
   ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: “REBAGS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ”

  • Μεταχρονολογημένες επιταγές ή γραμμάτια, δεν είναι αποδεκτά.
  ΤΙ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΜΑΚΕΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ?
  Η εταιρεία μας διαθέτει δικό της γραφιστικό / σχεδιαστικό τμήμα!

  Σε συνεννόηση και συνεργασία μαζί σας, είμαστε πάντα σε θέση να κατασκευάσουμε για εσάς την μακέτα του εικαστικού που θα εκτυπωθεί σε κάθε πλευρά της τσάντας σας, ή να τροποποιήσει κάποια ήδη υπάρχουσα μακέτα που διαθέτετε.

  Οι απαραίτητες μακέτες θα κατασκευαστούν ΔΩΡΕΑΝ από εμάς, θα σας αποσταλούν προς έγκριση και συμφωνία σας και μετά θα προχωρήσουμε στην εκτύπωση των τσαντών σας.

  Διαφημιστικές τσάντες
  Διαφημιστικές τσάντες
  Διαφημιστικές τσάντες
  ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ:

  ΠΑΝΙΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

  Ο νέος, σύγχρονος και οικολογικός τρόπος διαφήμισης της επιχείρησης σας!

  Σύγχρονες οικολογικές λύσεις
  μεταφοράς προϊόντων
  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ

  Copyright© 2019-2020
  oikologikes-tsantes.gr

  Επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες
  Χονδρική πώληση